Burger med parmesanost og bacon

Categories Retter med kjøttdeig

1 pakke karbonadedeig (400g)

ca. 100 g bacon

Ca. 2 ss med parmesanost (bruk så mye eller lite du ønsker)

2 egg

1 ts grønnsaksbuljong (ikke all buljong er glutenfri, så sjekk dette før du bruker buljongen om du er gluten allergiker)

Salt

Pepper 

Ca. 1 dl vann (karbonadedeig er lite fett i og  er gjerne tørrere en kjøttdeig, er deigen for fast har du mer vann i)

Rasp osten og ha det i kjøttdeig/karbonadedeigen, ha så i egg, bacon, buljong og salt og pepper. Bland alt godt sammen. Jeg brukte en foodprosecor, og hadde  bacon og ost i så slapp jeg rasping og deling,  og til slutt resten av ingrediensene. Det er lurt å ikke la Kjøtt/karbonadedeigen få gå for hardt og lenge i maskinen. Jeg lager meg alltid en liten prøvekake som jeg steiker slik at jeg kan justere smaken om den trenger mer feks. ,er saltsalt osv.

Jeg lagde tykke gode burgere, så de trengte ganske lang tid før de ble gjennomsteikt, husk å snu de med jevne mellomrom.

Jeg hadde båtpoteter med salt og tandori masala krydder og olje  før jeg steikte de oppe i ovnen i rundt 20 minutter, jeg tok de ut og vente de innimellom. 

Salat er jo alltid godt til og hjemmelaget herlig Guacamole til, oppskriften finner du HER

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Burger med parmesanost og bacon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *