Til 4 personer:
Reker man kan velge å kjøpe ferdig pillede eller rense selv. Jeg renset selv, og hadde rundt 120 g ferdig pillede reker per person. Men man velger selv hvor mye man vil spandere.
Ca. 400 g pasta (glutenfri om man trenger det)
4 egg
4 ss vann
salt
pepper
200 g parmesan eller mer
Man kan ha litt chili i eller chilipuler eller Cayenepepper
eventuelt 1 potte fersk basilikum
Kok pastaen etter pakkens anvisning. Rens rekene om man velger reker med skall. Pisk egg, vann, krydder og halvparten av osten godt sammen. Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av, og man har på eggeblandingen.
Før servering har han på resten av osten, og om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen.
Det der kunne jeg gjerne spist 🙂 Nam 🙂
Det hørtes godt ut 🙂
frodith: Kanon 😀
Pernille: Jeg elsker det, og så utrolig enkelt å lage 🙂
Det enkle er ofte det beste. Kjempelenge siden jeg har laget det.
Dette både ser og høres godt ut 🙂
Ingrid: Ikke sant 🙂 Det er gjerne slik mat an plutselig får yst på
margarites: Takk 🙂
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Takk 🙂
Den vrien har jeg aldri tenkt på før! Takk for tips 😀 Det så heeerlig ut altså!!
Isabelle Nathalie: Bare hyggelig, derfor jeg skriver matblogg 🙂 Håper du kan få mange gode tips og matopplevelser fremover. Veldig kjekt du kom innom bloggen.