Kyllingfilet med Tzatziki i pitaprød

Categories Kyllingretter

Enkel, smakfull og knallgod middag.

    

Til en person trenger man til per. person:

1 -2 kyllingfileter (for meg er en rikelig, men til en storspist ungdom eller man bør man gjerne ha to)

Del kyllingfileten i to på langs, krydre med salt og pepper.

  

Steik på panne med høy varme på begge sider til de er gylden brun, skru varmen kraftig ned og steik de tre-fire minutter på begge sider. Steiker man kyllingen for lenge blir den tørr.

2- 4 pitabrød (de om ikke tåler gluten må kjøpe glutenfrie, som man får kjøpt i de aller fleste butikkene)

Varm pitabrødet i ovnen eller på en steikepanne. 

Salat etter ønske  jeg brukte isbergsalat, ruccola, tomater og  sukkererter  men man ruker selvsakt det man har og liker selv.

Oppskrift på Tzatziki finner du HER 

 

 

 

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Kyllingfilet med Tzatziki i pitaprød

  1. annebe: Så bra 🙂 Det er bare helt utrolig godt, jeg har fått helt dilla på pitabrød nå som jeg har funnet noen fantastisk gode glutenfrie.

  2. Mariann: Det er jo bare deilig. kan ikke spise så mye svinekjøtt får ekstra vonde ledd. Men piatabrød kan man ha hva som helst i, det er are herlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *