Enkel, smakfull og knallgod middag.
Til en person trenger man til per. person:
1 -2 kyllingfileter (for meg er en rikelig, men til en storspist ungdom eller man bør man gjerne ha to)
Del kyllingfileten i to på langs, krydre med salt og pepper.
Steik på panne med høy varme på begge sider til de er gylden brun, skru varmen kraftig ned og steik de tre-fire minutter på begge sider. Steiker man kyllingen for lenge blir den tørr.
2- 4 pitabrød (de om ikke tåler gluten må kjøpe glutenfrie, som man får kjøpt i de aller fleste butikkene)
Varm pitabrødet i ovnen eller på en steikepanne.
Salat etter ønske jeg brukte isbergsalat, ruccola, tomater og sukkererter men man ruker selvsakt det man har og liker selv.
Oppskrift på Tzatziki finner du HER
så godt ut
Sandra Marie: Takk, snadder godt
Ja takk til kyllingfilet, nei takk til tzatziki
No klisj for this girl 
frodith: Jeg tok den i en skår ved siden av
he he alt for deg vet du. Jeg elsker det, masse deilig smak.
Veldig glad i mat med kylling..så dette frista :))
annebe: Så bra
Det er bare helt utrolig godt, jeg har fått helt dilla på pitabrød nå som jeg har funnet noen fantastisk gode glutenfrie.
naam <3
Hanne Lovise Johnsen:
Takk 
Det hadde jeg forrige lørdag, men med svinekjøtt i strimler.
Mariann: Det er jo bare deilig. kan ikke spise så mye svinekjøtt får ekstra vonde ledd. Men piatabrød kan man ha hva som helst i, det er are herlig.