Enkel, smakfull og knallgod middag.
Til en person trenger man til per. person:
1 -2 kyllingfileter (for meg er en rikelig, men til en storspist ungdom eller man bør man gjerne ha to)
Del kyllingfileten i to på langs, krydre med salt og pepper.
Steik på panne med høy varme på begge sider til de er gylden brun, skru varmen kraftig ned og steik de tre-fire minutter på begge sider. Steiker man kyllingen for lenge blir den tørr.
2- 4 pitabrød (de om ikke tåler gluten må kjøpe glutenfrie, som man får kjøpt i de aller fleste butikkene)
Varm pitabrødet i ovnen eller på en steikepanne.
Salat etter ønske jeg brukte isbergsalat, ruccola, tomater og sukkererter men man ruker selvsakt det man har og liker selv.
Oppskrift på Tzatziki finner du HER
så godt ut 😀
Sandra Marie: Takk, snadder godt 😀
Ja takk til kyllingfilet, nei takk til tzatziki 😀 No klisj for this girl 😀
frodith: Jeg tok den i en skår ved siden av 😉 he he alt for deg vet du. Jeg elsker det, masse deilig smak.
Veldig glad i mat med kylling..så dette frista :))
annebe: Så bra 🙂 Det er bare helt utrolig godt, jeg har fått helt dilla på pitabrød nå som jeg har funnet noen fantastisk gode glutenfrie.
naam <3
Hanne Lovise Johnsen: 🙂 Takk 😀
Det hadde jeg forrige lørdag, men med svinekjøtt i strimler. 🙂
Mariann: Det er jo bare deilig. kan ikke spise så mye svinekjøtt får ekstra vonde ledd. Men piatabrød kan man ha hva som helst i, det er are herlig.