Nå er jeg i det pestorianske (dvs.jeg har laget masse pesto, og det blir det på alt jeg spiser ;-)), og jeg bare elsker det. Nå seier det vel ikke så mye, siden dere som leser bloggen titt og ofte sikkert har skjønt at jeg er et skikkelig mattroll. Men lidenskap for mat og drikke er kanskje ikke det verste man kan ha, eller?
Jeg hadde et kyllinglår som jeg hadde olje og grillkrydde på(for dere som ikke tåler gluten, skal dere være obs. på at blandings krydder ofte inneholder gluten)
Kyllinglåret hadde jeg i ovnen på 200 g midt i ovnen i 30 minutter (tiden kan variere mye alt etter hvor store kyllinglårene er, og dette var forholdsvist stort)
Pastaskruene kokte jeg etter anvisning på pakken, Når pastaen ferdig var kokt, hadde jeg pesto over og blandet den godt i pastaen.
Jeg hadde salat med granateple i, for en deilig middag 🙂
Er det ikke helt utrolig fine farger, dette er noe jeg fryder meg stort over 🙂
Det ser kjempegodt ut. Kylling er jo en klassiker. Og farger på mat gjør at du blir sulten. Tenker at du har kost deg på kjøkkenet i dag😊
Ser super godt ut! 😀
irene: Takk 🙂 ja det er noe helt annet å være der ute nå som det er lyst, bare herlig.
Victoria Larsen: Takk :-)))
Jeg er også pestogal 🙂
Mariann: He he mye til felles vi 🙂
Fristende! Pesto er godt, og jeg har blitt så glade i Middelhavspai med pesto – vegetarvarianten. Men dette er også noe jeg kan prøve på 🙂
margarites: Den hørte spennede ut, hva er i midelhavspaien?
Jeg googlet pestopai med bakte grønnsaker, noen på jobben kalte det Middelhavspai. Jeg har i rødløk, paprika og squash som jeg baker i ovnen først, og så blander jeg pesto i eggeblandingen. Her i huset liker vi den godt i alle fall 🙂
margarites: Det hørtes helt utrolig godt ut, fikk lyst på pai :-D. Tusen takk.
Det såg skikkeleg godt ut, sjøl om eg no er stappmett etter å ha slukt opp til fleire glutenfrie vafler. Takk skal du ha for opplysinga om at det kan vera gluten i blandingskrydder, det hadde eg ikkje komen på å undersøke.
Oldemorbloggen: Det er dessverre utrolig hvilke matvarer man finner gluten, melk, salt og sukker i, helt merkverdig. Mitt råd er å sjekke alt. Vafler er jo bare snadder.
Er det glutenfrie pastaskruar på markedet?
Mat må man ha ja..og dette så jo riktig så godt ut :)) Ønsker deg ei fin kommende uke <3
Kylling er deilig. Spiser mye kyllingfilet her i huset 🙂
Ble litt sulten jeg. Mange måter å lage kylling på, dette så godt ut.
Siv Svanem: Så bra 🙂 Mat er godt, og noe liker man bedre en andre ting.
Oldemorbloggen: Jada vist er det det .-) Jeg har kjøpt litt forskjellige steder, Kiwi, Spar, Rema 1000. Det variere veldig hva de forskjellige butikkene har, du kan også kjøpe på nett. Det er alt fra makaroni til tagliatelle.
annebe: Takk så hyggelig da 🙂 Ha en nydelig fin dag du også 🙂
frodith: Blir ofte det her også, men kyllinglår blir ekstra saftig siden det har bein. 🙂