Bilde er lånt fra absurdgalleriet
Min gode venninne Pia kom med denne ideen å ha rørte tyttebær eller trollkrem da hun serverte elgstek. Og jeg var ikke verre en dette måtte jeg prøve. Jeg har akkurat vært i Naustdal og kjøpt hjortekjøtt, og om ikke det var fantastisk nok så har jeg jammen hjemmelaget tyttebærsyltetøy fra fantastiske Bjørgen . Og ka e det då (Bergensk uttrykk fra Bergen som betyr at da er det vel ingen sak 😉 )
1 eggehvite
2 ss tyttebærsyltetøy
Skill eggehviten fra plommen, bruk eggehviten og pisk den stiv. Ha i tytebærene og visp videre en noen minutter. VIPS ferdig!
Jeg hadde det til hjortekjøtt, ser det ikke helt nydelig ut? Pia har fryst ned trollkremen og den var like fin tint.
Det er sikkert kjempegodt 🙂 Og elgsteker HVERTFALL godt 🙂
frodith: Det var sån at jeg sleikte skålen he he