Tre rettes middag i april :-)

Categories Treretters middag

Det er litt morsomt hvor ting kan gå i perioder, nå har jeg knapt hatt besøk på månedsvis, og så blir det noe hver eneste helg. Og jeg er jammen meg glad for at jeg har gode venner og familie som har lyst å komme på besøk, det er ingen selvfølge.

Gårsdagens meny bestod av:

Vinkokt ris med parmesan, parmaskinke og dampet asparges 

Middagen ble lammeskank kokt i hvitvin,tomater og masse grønnsaker og med rotmos til, og middagen ble toppet med en Faustino Gran Reserva 2001 som gjesten hadde med seg. Det er bare helt perfekt mach.

 

Til dessert ble det sjokoladerullekake med pisket krem og friske bær og med en kopp kaffe til. 

 

Oppskriftene kommer 

 

 

 

 

21 kommentarer

21 thoughts on “Tre rettes middag i april :-)

  1. Så ut som en perfekt treretters det der .:)) Vi spiste også lammeskank i går..første gang jeg har smakt..men vi hadde kjøpt ferdigkokt fra Gilde..hehe.. Kanskje jeg legger ut et innlegg om det etterpå…godt var det iallefall
    Ha en fin kveld :))

  2. annebe: Lammeskan er neste det beste kjøttet på hele dyret, bare magisk godt. Så Rema hadde ferdig laget lammeskank, men jeg vil helst lage det selv, da vet jeg hva som er i osv.

  3. Himmelsk deilig alt sammen 🙂 Jeg skal spise middag ute i Bergen om en ukes tid, blir du med? 😀 2. mai? Regner med Kjersti har snakket med deg? Jeg er på jobbtur, men har noen ledige kveldstimer 🙂

  4. frodith: Jeg håper og tror jeg skal få det til, men vet det ikke enda med sikkerhet. Men hadde vært veldig kjekt å møte deg og de andre fantastisk jentene igjen.

  5. Herlighet så heldige de er som får mulighet til å spise mat som dette. Vann i munnen av å lese og se bildene…..mmmmmmm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *