Jeg prøver stadig nye varianter, og i tillegg blir kreativiteten satt på prøve siden jeg forsøker å tømmer skuffer og skap før jeg flytter. Jeg er livredd for å gå tom for noe, så dette blir en liten utfordring.
Siden jeg ikke skal ha noe til så brukte jeg forholdsvis mange lasagneplater slik at det blir som pasta til fisken.
Dette er et prøveprosjekt, og det har absolutt et forbedringspotensial. Men det ble veldig godt med friterte lasagneplater.
En porsjon:
1 stykke ørret eller laksefilet
4 lasagneplater (jeg brukte glutenfrie)
Saft av litt sitron
Squash/Grønnsaker du måtte ha eller liker, men det er en fordel å bruke sorter som kan skjæres i tynne biter slik at det blir enkelt å få lasagneplatene rundt.
Basilikum
Salt
Tandorikrydder eller bruk det kryddere du liker
Jeg kokte lasagneplatene som man koker vanlig pasta. Så delte jeg fiskefilet i to på langs. Finhakket basilikum og skar squash i tynne skiver. Jeg la de kokte platene på en taleren og hadde en bit med fisk (delt i fire), krydder, salt og squash. Jeg brettet platene tett rundt fisken og stakk en bit av grillpinne for å holde alt sammen. Så steikte bitene i olje og la de på litt papir litt før jeg hadde de på tallerken.
Jeg hadde teriyaki saus på, det var ikke helt optimalt.
Neste gang skal jeg forsøke med kjøtt eller lignende, for det å frityrsteike lasagneplater er en god ide.
Spennende oppskrift! Gøy å prøve noe nytt 🙂
spennende -du er flink å teste ut gøye ting
hadde aldri kommet på hahahahaha
Hørtes kjempe godt ut:) Tenkte på hvordan det blir om jeg bruker kyllingfilet på samme måte;)
Oj, så spennende! Jeg har og altfor mange lasagneplater liggende etter et overdrevent innkjøp til en cateringjobb for lenge siden. Skal jammen forsøke fritere noen, takk for tips! Godt du er tilbake på banen 🙂 🙂
spisogspar: Det er det, men denne trenger litt forbedring.
cuskima: Takk 🙂
JuliaSofie: Det er nok en veldig god ide, for dette var ikke helt optimalt. Ikke det at det ikke gikk ned 😉
Min matgale verden: Så bra jeg kan inspirere deg også 🙂 Forsøk med kjøtt eller kylling det vil nok passe bedre en fisk
Det der hørtes spennende ut, selv for en pingle som meg 😀 Hi-hi
frodith: Pø, da du er ingen pingle. Du får til alt det du vil 😉
Hmmmm. rart, men ikke verst du.. Skjønner det at her er ideene ikke stoppet av noe som helst?Lasagne plater er jo godt, og jeg er glad i olje mat? Hmmm noen ideer dukker her…
Oj så spennende og godt det så ut 🙂 Dette var noe nytt for meg. Sikkert kjempegodt
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: He he herlig 🙂
Lisbeth Pedersen: Nytt for meg også 😉 he he
Vi liker jo nye ting..
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne:
he he uten tvil
Kjente jeg ble skikkelig sulten jeg nå.:) uheldigvis er det ikke noe kjøkken i nærheten, så får dermed bare hente maten min i bilen.:p
Maren Helgemo: Uff da, ikke kjøkken det er kjedelig. Håper det ordner seg snart 🙂
Jaja, er bare på en liten forretningsreise til Danmark.:) Men fiberknekkebrød med mozzarella og snacksagurker er også godt.:)