Torsk i ovnen med røde linser

Categories Fiskeretter

 

I dag hadde en plan, og den planen kom jeg ikke på før jeg hadde spist opp maten he he he. Jeg hadde rester av røde linser, og de hadde jeg til i stedet for poteter.

Beregn 1- 2 torskefileter (eller annen fisk)

Løk (ikke heng deg opp i at du må ha disse grønnsakene, bruk de du liker og har, verken mer eller mindre stress. Du kan også bruke frosne grønnsaker)

Blomkål

Squash

Søt rød paprika

Tomater

Pastinakk

Buljong

Vann

Salt

Pepper

Smør

 

Jeg delte alle grønnsakene og la de i en ildfast form med fisken på toppen, strødde på litt buljong, salt og pepper, og ha så på vann og smør. Formen jeg bruker har lokk, har du ikke ildfast form med lokk så bruk aluminiumsfolie å ha over. La formen stå nederst i ovnen som er forvarmet til 210 grader. Fisken er ferdig på rundt 20 minutter.


10 kommentarer

10 thoughts on “Torsk i ovnen med røde linser

  1. frodith: Det er bare helt fantastisk mat, selv om den har vært frossen. Men fersk nyfisket torsk slår alt 🙂 Kast deg i det, det angrer du ikke på.

  2. spisogspar: Ja jeg tok jo helt av og kjøpte halve avlingen til Finnegarden på Voss 🙂 Og da må jeg jo bruke de 😉 Grønnsaker er jo bare så utrolig godt.

  3. Janne: Bare hyggelig Janne, det er jo derfor jeg blogger 🙂 det verste er at jeg vet ikke om jeg hadde orket å gjøre meg så flid om det ikke var for bloggingen, så det er vel jeg som skal takke dere for at jeg har slik mat på bordet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *