Torsk i curry

 


 

Dette er mat for deg som liker smak på maten uten at den nødvendigvis blir for sterk. Jeg elsker fisk og torsk er absolutt på topp ti listen min, men siden jeg har brukt curry paste så smaker den nesten ikke fisk, så dette kan anbefales til barn og unge eller «store» barn som ikke er så begeistret for fiskesmaken.

Til meg brukte jeg:

1 torskefilet

1 sjalottløk

1 gulrot

1 bite squash

½ ss curry paste

½ boks med feit kokosmelk (da blir sausen fyldig)

Litt salt

Skrell løken og guleroten og del de i forholdsvis små biter, det samme gjør du med squashen etter den er vasket. Ha smør i en panne og surr grønnsakene i pannen og hel på kokosmelken, ha i curry paste og la det få et oppkok. Legg torskefileten hel eller delt i gryten, og la den trekke til den er ferdig (hel vil det si rundt 10 minutter, delt i biter toppen tre minutter.

Smak til med salt og eventuelt mer curry.

 

Server med ris,  poteter  eller det som passer deg.

Siste innlegg