Rester av kokt torsk

Categories Fiskeretter

 

I går hadde jeg kokt torsk med smørdampete grønnsaker, og jeg har en tendens til å lager for mye mat siden øynene er mer sulten en magen. Da var det i grunnen bare til å finne på noe med resten av fisken, og slik ble det! 

Ingrediensene jeg brukte: 

Rester av fisk (og jeg hadde kokt torsk) 

Saus: 

1 løk 

1 stykke blomkål 

1 stykke aubergine 

1 stykke brokkoli 

1 stykke søt paprika 

1 boks knuste tomater 

litt av fiskekraften fra i går. 

ca. 1/2 ts gurkemeie 

litt chilipulver 

Litt kraft fra fisk eller vann og buljong

litt pepper (smak så det ikke blir for mye) 

salt om nødvendig 

Jeg hadde litt fersk basilikum i men det kan sløyfes. 

De røde kornene som ligger på fiskestykket er rosépepper som jeg rett og slett  hadde på fisken for de tar seg flott ut på bilde 🙂 men de smaker faktisk veldig godt om du liker pepper, de er ikke så sterk. 

 

Hvordan jeg laget saus med grønnsaker: 

 

Jeg renset og delte alle grønnsakene i passe store biter, og hadde de i en litt vid panne der smøret var varmt, og deretter surret jeg  grønnsakene. Så hadde jeg i de knuste tomatene, litt av fiskekraften og krydderne, og lot det koke i rundt 5 minutter. 

Skulle jeg ikke tatt bilde hadde jeg nok bare hatt den renskede fisken i gryten, men skal jeg nå først friste dere så får jeg forøke å gjøre bildene tiltalende.  Klarte jeg det? 

Så smakte jeg til med krydrende og serverte uten verken poteter eller ris, men det kan du gjerne ha til.

 

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Rester av kokt torsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *