Det er veldig sjeldent jeg ikke har lyst på mat, men den siste tiden har dette vært tilfelle. Men da jeg satte tennende i dagens middag smakte den heldigvis utmerket.
I dag laget jeg middag bare til meg selv, og hadde ikke noe annet poeter eller ris til. Og da brukte jeg:
Ca. ½ blomkål
3 vårløk
1 bit purreløk
Litt grønnkål siden jeg hadde, men kan sløyfes
1 pakke bacon 200 g
Ca. 1,5 dl fløte
Parmesanost etter ønske
Ca. ½ ts salt og litt pepper
Vask og del blomkålen i passe små biter og ha de i en ildfast form og hell fløten over. Rens og del løken, og skjær bacon i biter, steik alt på pannen og ha det så opp på blomkålen. Rasp parmesanost og strø godt over, samt salt og pepper. Ønsker du å bruke andre grønnsaker så går det helt fint 🙂
Steik mitt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter, eller til blomkålen er passe hard.
Den ser gjerne litt brent ut, men den var ikke det heldigvis!
Greit å lage litt god middag til seg selv også..:)…og dette hørtes smakfullt ut 🙂
annebe: Utrolig enkelt, sunt og godt 🙂