I dag har jeg hatt koselig besøk og vi spiste Tikka masala til middag og varme eplekyss til dessert. Desserten falt i så god smak at ungdommen villa ha med seg restene hjem J.
Jeg hadde pisket soyakrem med, ekte vanilje og lønnesirup til desserten. Men man kan ha det som passer deg tips kan være is, vaniljekesam, vaniljekrem eller saus eller rett og slett pisket fløte.
Desserten er aller best om den serveres varm eller lunket.
Ingredienser
3 stk røde eple i biter
1 dl rosiner
1 ss smør
2 ss honning
½ ts malt kanel
Fremgangsmåte
Fjern kjernehusene på eplene.
Smelt smøret i en stekepanne og ha i eplebåtene, rosiner og honningen.
Tilsett kanel og bland forsiktig.
La eplebåtene surre til de er gjennomvarme uten å bli helt myke.
Oppskriften fant jeg på frukt.no
Dette så godt ut! Jeg har en lignende oppskrift, som du kan lage i stekeovnen. Litt lettere om man er litt travel (eller skal lage flere ting samtidig) Oppskriften på min versjon finner du her: http://oslostudinene.blogg.no/1411586099_noen_dager_er_bare_de.html
Ha en fortsatt god søndag!