Vi hadde rester av kalkun og det er supert å ha sammen med pasta, og jammen santen var det hvitvin igjen på en flaske også som måtte brukes.
Til to personer:
Kok to porsjoner pastaskruer(les på pakningen, det kan variere litt fra merke til merke. Vi brukte glutenfrie pastaskruer)
1 gulerot
3 sjalottløken
2 fedd hvitløk
2 vårløk
1/2 squash
1 chili (her i Portugal er chilien dobbelt så sterk som hjemme, så derfor brukte jeg bare 1/2)
Ca. 1 cm med fersk ingefær
Ca. 3 dl hvitvin
1/2 dl fløte
Ca. 200 g ferdig steikt kalkun
En kvast koriander
Salt og pepper
Parmesan (kan sløyfes)
Rens og findel all lø, chili og ingefær. Rens og del guleroten i tynne biter og steik alt i en gryte. Hell på vin og fløte og la alt koke sammen en stund sammen med stykker av kalkun. Ha i delt squash, finhakket koriander, og smak til med salt og pepper. ønsker du å ha på parmesan så smaker det helt fortreffelig.
Hørtes herlig ut 😀