Pasta med kalkun i hvitvinsaus

 

Vi hadde rester av kalkun og det er supert å ha sammen med pasta, og jammen santen var det hvitvin igjen på en flaske også som måtte brukes.

Til to personer:

Kok to porsjoner pastaskruer(les på pakningen, det kan variere litt fra merke til merke. Vi brukte glutenfrie pastaskruer)

1 gulerot

3 sjalottløken

2 fedd hvitløk

2 vårløk

1/2 squash

1 chili (he i Portugal r er chilien dobbelt så sterk som hjeme, så derfor brukte jegbare 1/2)

Ca. 1 cm med fersk ingefær

Ca. 3 dl hvitvin

1/2 dl fløte

 Ca. 200 g ferdig steikt kalkun

En kvast koriander

Salt og pepper

Parmesan (kan sløyfes)

Rens og findel all lø, chili og ingefær. Rens og del guleroten i tynne biterog steik alt i en gryte. Hell på vin og fløte og la alt koke sammen en stund sammen med stykker av kalkun. Ha i delt squash, finhakket koriander, og smak til med salt og peppet. ønsker du å ha på parmesan så smaker det helt fotreffelig.

1 kommentar

Siste innlegg