Indisk Lammegryte



900 g skive kjøtt fra lammelår eller annet ferskt fårekjøtt
2 kinahvitløk
1 løk
Ca. 1 cm fersk ingefær
3 store tomater
1 ts gurkemeie
1 ts kanel
1 ts korander
1 ts cumin
1 ts paprika
½ ts kardemomme
Salt og pepper

2 ss maizena som blir rørt ut i vann.

PS: Alle krydderne skal kunne kjøpes i vanlige matvarebutikker.
Vann som dekker det hele.

 

Rens og findel hvitløk og ingefær, grovhakk løk og tomater.
Surr løk og ingefær på pannen sammen med lammekjøttet (jeg hadde glemt å ta ut kjøttet, så det var ikke helt tint, derfor tok jeg det rett i en panne med vann og kokte det opp. Deretter så surret jeg grønnsakene på pannen og hadde de i sammen med kjøttet). Ha i krydder og salt og la alt få koke til kjøttet er godt og mørt. Hvor lang tid det tar før kjøttet er mørt  avhenger av hvor store kjøttstykkene er. Bland maizena ut i litt vann og ha det i gryten under omrøring, og gi det hele et oppkok. 

Matbloggtoppen

Siste innlegg