Plukkfisk av kokt torsk

Har man rester av fisk og poteter, og gjerne andre grønnsaker da er det en super anledning til å lage plukkfsk. Enkelt, godt og rimelig mat.

Lag potetmos av enten av nykokte- eller reste poteter.

Det er en fordel at potetene er varm før man moser de.

Jeg bruker bare ha i smør og eventuelt litt av kokevannet, salt og pepper.

Mos potetene sammen med smøret og smak til med salt og pepper etter man har hatt i fisken. Bruker man salt fisk trenger man lite salt.

 

Er ikke barna glad i fisk, kan det være en ide å mose fisken skikkelig sammen med potetene. Da blir det ingen spor av fisk J

Matbloggtoppen

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg