Har man rester av fisk og poteter, og gjerne andre grønnsaker da er det en super anledning til å lage plukkfsk. Enkelt, godt og rimelig mat.
Lag potetmos av enten av nykokte- eller reste poteter.
Det er en fordel at potetene er varm før man moser de.
Jeg bruker bare ha i smør og eventuelt litt av kokevannet, salt og pepper.
Mos potetene sammen med smøret og smak til med salt og pepper etter man har hatt i fisken. Bruker man salt fisk trenger man lite salt.
Er ikke barna glad i fisk, kan det være en ide å mose fisken skikkelig sammen med potetene. Da blir det ingen spor av fisk J
Plukkfisk liker jeg faktisk så godt at jeg kjøper inn fisk for å lage det, hehe ikke bare av rester 🙂 Men verre med ungdommen i huset som nekter å spise fisk
Lisbeth Pedersen: Da får du mose den skikkelig så skal du se de tror det er potetmos 😉
Jepp får prøve det 🙂