1 kyllingfilet
Salt og pepper til å ha på kyllingfileten
Steik den litt på begge sider.
Fersk eller frossen spinat (jeg hadde bare frossen)
Søt chilisaus
½ -1 mozzarella alt etter hvor mye man ønsker å ha på (mozzarella er opprinnelig laget av bøffelmelk, men det er litt vanskelig å få tak i her i landet)
Steik fileten med salt og pepper. Ha osten, spinat og søt chilisaus i en ildfast form, legg fileten opp på, og så mer saus og ost.
Steik det hele i ovnen til osten er smeltet. Server med ris eller det man ønsker å spise til.
Det ser godt ut. På sundag fyller eg 75 (herremoses kor gamalt) og då skal eg servere Thaisuppa di. Sidan posjonen blir stor, til ca 20, det blir mykje arbeid å lage den dagen. No har eg blanka alle grønsakene og steikt kyllingen, for så å fryse heile sulamitten. Då er det berre for meg å blande i resten på sjølve dagen. Kva trur kokken om dette?
Dette så bra godt ut.
Oldemorbloggen: Først av alt GRATULERE med dagen, du er nå vel en av de sprekeste damene jeg “kjenner”.Planen din er som jeg skulle gjort det selv
Og da er det vel toppers 
Siv Svanem: Neier pent og takker