Fylt potetkake(glutenfri) med pesto og kylling

Categories Tapas

 

Potetkake (glutenfri) eller tortillalefse 

Hjemmelaget pesto

Crispisalat

Biter av ferdig steikt kylling, jeg brukte kjøtt fra kyllinglår

Lefsen ble rullet sammen og delt. Jeg hadde den til middag, men denne kombinasjonen er godt egnet også som fingermat eller tapas, da gjerne i litt mindre biter.

Tåler man hvete/gluten så blir det nok finere å lage det til med tortilla eller wraps siden de er fastere i konsistensen og letter å sette pent på fat. 

 

 

Matbloggtoppen

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *