Kjøttdeig og pasta

Categories Retter med kjøttdeig


4 personer

800 g kjøttdeig

1 stor løk

1 kinahvitløk

2 bokser knuste tomater og litt vann

2-3 ts hjemmelaget tacokrydder (Chilipulver, oregano, spiskum, paprikapulver, hitløk, pepper)

Salt og pepper

Pasta

Sett på pastaen etter pakkens anvisning.

Rens og findel løken, og steik den sammen med kjøttdeigen på steikepannen. Ha på tomatene, ta litt vann i boksen og ha også dette på den steikte kjøttdeigen. Ha på krydder og salt og la det få koke sammen noen minutter.

 Er retten for tørr, så ha på litt mer vann og gi den et lite oppkok til.

Et grufullt bilde, men jeg måtte ta det med mobilen for kameraet streiket  

 

Matbloggtoppen

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *