Fisk er sunt og godt. Dette blir en sånn ca. oppskrift siden jeg brukte frossen kokosmelk og jeg laget mat til kun meg selv. Retten er naturlig gluten og melkefri.
Til 4 personer
1-2 løk
1 chili
4 stykker med torskefilet (eller mer om man spiser mer en et stykke fisk)
1 stor boks kokosmelk (ca.3 dl)
Ca. 2 ts karri
Salt og pepper
Rens og finhakk løk og chili, steik de på pannen før man tar på fisken. Fisken må få steike på begge sidene før man har på kokosmelken og krydderet. La alt få trekke noen få minutter og smak til om man trenger mer salt eller krydder.
«Jeg brukte ikke jevning på sausen, siden den kokte seg inn. Men blir ikke sausen tykk nok så tar man litt vann og maizena og blander til en jevning og heller over.»
Jeg hadde kokt blomkål, brokkoli og poteter til.
#fisk #torsk karri #kokkos #glutenfri #melkefri
spennende smaker, elsker karri
matgladilavkarbo: Takk det var veldig godt
Det så spennende ut
Iselin Renée: Takk
Fin blogg!
juliaamyklebust: Tusen takk søte deg
Høres ganske godt ut, hadde det bare ikke vært fisk.
RisRosOgKlaging: He he he ha lag den med kylling da
Tåler ikke så godt fisk skjønner du, blir så fort kvalm. Kylling høres bedre ut!
Dumt du har vanskeligheter med å lese hva som står på bloggen min, er ikke så enkelt det der, prøvde å ha større skrift, men da klaget folk på det, prøvde å ha hvit skift, men da så ikke jeg hva som sto der. Må vel finne en ny bakgrunnsbilde :/ Takk for at du sier ifra!
God helg!
RisRosOgKlaging: Forstår det. Minste jenten min hr det slik med mye mat. Hun har egentlig mat intoleranse , men tar ikke hensyn til det :-(.
nam, det så godt ut!
JUNE CHARLOTTE: Tusen takk
Smakfullt. Prøves!
Sol: Kult