Steik torsk i karri

Fisk er sunt og godt. Dette blir en sånn ca. oppskrift siden jeg brukte frossen kokosmelk og jeg laget mat til kun meg selv. Retten er naturlig gluten og melkefri.

Til 4 personer

1-2 løk

1 chili

4 stykker med torskefilet (eller mer om man spiser mer en et stykke fisk)

1 stor boks kokosmelk (ca.3 dl)

Ca. 2 ts karri

Salt og pepper

Rens og finhakk løk og chili, steik de på pannen før man tar på fisken. Fisken må få steike på begge sidene før man har på kokosmelken og krydderet. La alt få trekke noen få minutter og smak til om man trenger mer salt eller krydder.

«Jeg brukte ikke jevning på sausen, siden den kokte seg inn. Men blir ikke sausen tykk nok så tar man litt vann og maizena og blander til en jevning og heller over.»

Jeg hadde kokt blomkål, brokkoli og poteter til.

 


#fisk #torsk karri #kokkos #glutenfri #melkefri  

14 kommentarer

Siste innlegg