Til 4 personer
Det er ikke alle dager man er like opplagt til å lage mat, men uten middag er det noe som mangler. Jeg hadde sausen i fryseren så i dag ble den utgangspunktet for dagens middagsttips. Det smakte meg utmerket :-). Retten er naturlig gluten og melkefri.
Begynn med å lage hot paprikasaus:
Til ca. 2-3 personer (Sausen ble svært god og smakfull, derfor trengtes ikke så mye av den)
½ løk
Et godt stykke med ingefær (jeg brukte ca. 2.5-3 cm langt stykke, dette gjorde at det ble virkelig futt i sausen)
½ rød paprika
½ gul paprika
½ potte fersk koriander
1 kyllingbuljong
3 ss med søt chilisaus
1 dl vann
Rens og findel alle grønnsakene og surr de i en panne med smør/olje, og ha på vann og søt chilisaus. La det hele koke i rundt 10 minutter, bruk stavmikser eller lignede å kjøre sausen glatt.
Kok ris til ca. 3 personer
½ blomkål
½ brokkoli
Litt squash
1 pakke scampi (500g)
Sett risen på kok etter pakkens anvisning. Rens og del grønnsakene i biter, ha deretter blomkålen i sammen med risen, etter en stund har man i brokkolien, og helt på slutten squash. Ha sausen sammen med risen og bland godt sammen. Steik scampien og ha den i gryten helt til slutt.
# scampi #paprikasaus #Hot #glutenfritt #melkefritt
Ser kjempegodt ut 🙂
Lørdagen hjemme hos oss er det fast hjemmelaget pizza, jeg får ikke lov å lage noe annet.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld
Lisbeth Pedersen: Men tradisjon er viktig, og hjemmelaget pizza er jeg HELT siker på er nydelig
Ha en nydelig lørdag du også 🙂