Last Updated:

Taco med ørret/laks

Categories Fiskeretter

For meg er dette den beste tacoen jeg har spist, det er slik at jeg ikke kan begripe hvorfor jeg ikke har forsøkt dette før. Det som er supert med taco er at man kan ha akkurat det tilbehøret man ønsker til. Dette må derfor bli mer en inspirasjon for hvordan man lager det til enn en oppskrift.

Beregne to fileter med ørret pr. person som skal ha Taco.

Lag ditt eget Taco krydder blanding, mye billigere og helt uten fyllstoffer, e-stoffer og andre ulumskheter (det er ofte hvetemel i slike ferdige blandinger som tacokrydder).

Ha like stor del med  (det spørs hvor mye du skal lage, men til 4 personer vie jeg hatt ½ ts av hver krydder)

Chilipulver

oregano

spisskum (cumin)

paprikapulver

Salt

Pepper

Hvitløk

Vips har du veldig godt tacokrydder der du hvet hva det inneholder!

Rens fisken og skjær den i biter som er passe stor til å ha i taco, fres de på pannen sammen med hvitløk og krydder. De er steikt på 3-5 minutter, utrolig mye lettere en med kjøttdeig (som jeg hater å steike).

Til hadde jeg salat med :

Feldsalat

Feldsalat

Crispisalat

Cherry tomater

Oliven

Hjemmelaget guacamole

Parmesan (er laktosefri)

Rømme (velg laktosefri om du trenger det)

Jeg brukte de aller minste tacoskjellene, for de er mye mer håndterlig etter min smak. Men bruk gjerne lefser (husk å bruke glutenfrie om du trenger det) eller det man liker. Bruker man taco/wraps lefser kan man for eksempel dele de opp i små stykker å ha som tapas eller annen fingermat. Eller hva med matpakke?

 

 

 

 

#Taco #ørret #fisk #fredagstaco #middag #middagstips #laks #hjemmelaget #tacokrydder #oppskrifter #oppskrift #morsmiddag #glutenfri #glutenfritt #laktosefri #blogg #bloggtopp ##matblogg #mat #tips

13 kommentarer

13 thoughts on “Taco med ørret/laks

  1. Therese Helen: Tusen takk:-) Tror ikke du vil angre om du prøver. Ørret er enda bedre en laks, så det anbefaler jeg at du bruker 🙂 Gi en lyd om du lager den hva du synes 🙂

  2. Ser super gøtt ut;) eg prøvde meg på laks i taco på skulen, trur samtlige var einige i at d var nydelig,til tross skepsis då vi starta;) Trur eg får hive meg på ørret heime-sia du seie d e enda bedre;)

  3. min venn vetle skal prøve denne etterpå. kjempespent på hvordan det blir! 😀
    kanskje jeg skal prøve det også. om det viser seg å være onkli gødis. Ærnte bærra bærra se! blir nok ille gødt! Må ha det te når jeg ska gå med tællekælln min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *