I dag skulle jeg lage Åsemoren sin indiske tunfiskgryte, men det var ikke enkelt å finne alle ingrediensene på et helt annet språk.
Derfor ble det slik, men godt ble det.
Til ca. 2 personer
1 boks knuste tomarter
½ løk
2 fedd hvitløk
1 chili (jeg brukte den tørkede chilien som sparket ordentlig i fra)
1 bunt med fersk koriander
Salt
1 boks tunfisk i olje
Siden jeg brukte den utrolig sterke chilien måtte jeg ha i litt yoghurt, men det er ikke nødvendig om man klarer å finne den balansen.
Jeg hadde tomatene i en gryte og hadde hakket løk, koriander og chili i. Til slutt hadde jeg i tunfisken og smakte til med salt. Ønsker man å ha yoghurt i bør man ta den i rett før servering slik at den ikke spriker.
Den ble servert med ris og salat.
Nam, tunfisk er godt!
Se gjerne på mitt siste innlegg om hvorfor depresjon er tabu..
Helle Molnes: Takk det skal jeg gjøre 🙂