Stange kylling med aubergine

Categories Kyllingretter

Jeg kjøpte kylling fra Stange og ville prøve egensmaken i den, og brukte derfor nesten ikke krydder denne gangen. Men jeg tror nok den hadde vært himmels om jeg honning glaserte den, så det skal jeg forsøke en annen gang. 

Jeg brukte:

Kyllinglår

Salt

Pepper

Smør eller olje til å steike i.

Jeg gnidde inn kyllinglårene med salt og litt pepper og jeg steikte de på steikepannen. Det er veldig viktig å snu de relativt ofte, når man har de på pannen. Det er nok en fordel å ha de i steikeovnen og da på 200 grader i ca. 45 minutter.

Som tilbehør hadde jeg steikte båter av aubergine og

en salat av:

Isbergsalat

Tomater

Brekkbønner

Avokado

Og litt lime

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Stange kylling med aubergine

  1. Jeg spiste Stange kylling for ikke så lenge siden, var veldig godt. Hadde nok ikke like bra tilbehør, men.. neste gang jeg har kylling skal jeg prøve stekte aubergine.
    Du har veldig mye som ser veldig godt ut på bloggen, skal definitivt prøve flere av oppskriftene 🙂 Har ikke vært hos legen å påvist at jeg må spise glutenfritt, men føler meg mye bedre etter at jeg har valgt det. Får nesten teste ut pizzasnurrene eller Scampi-pizzaen, begynner å bli litt sulten egentlig – heldigvis ikke så altfor lenge til middag 😉
    Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  2. Lars Raabe: Tusen takk 🙂 Det er utrolig mange som ikke har Cøliaki som ikke tåler gluten. Det er en intoleranse som for mange gir samme symptomer som når man har Cøliaki.Det som er forskjellen er at tarmtottene ikke blir slitt ned og dermed ser man det ikke når man tester seg. Som deg har også jeg blitt ustyrtelig mye bedre ved å holde meg borte fra gluten og ikke overdriveinntaket av melkeprodukter. En side man kan besøke om intoleranse er http://www.npif-no. Personlig synes jeg pizzaen med røykelaks slår alle pizzaer jeg noen gang har smakt

  3. Ja det kan jeg tenke meg, har lest at det er stadig flere som har en form for matalergi. Takk for informasjonen, vet ikke så mye om dette men nå har jeg bokmerket siden og skal lese litt mer om det senere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *