Kylling wok med sursøt saus

Kylling wok med sursøt saus

Til rundt 4 personer

4 kyllingfileter (man kan bruke det kjøttet man måtte ønske)

1 rød paprika

1 grønn paprika

1 ts fin hakket fersk ingefær eller 1 ts tørket

1 finhakket chili

1purreløk

1 liten boks ananas i biter (saften brukes i sausen)

Skjær kyllingfiletene i biter og steik de på pannen/wok pannen. Rens og del grønnsakene i biter og steik de deretter sammen med kyllingen.

Lag sursøt saus.

Sursøt saus

3 ss sukker

1 dl soyasaus (tåler man ikke gluten må man kjøpe glutenfri variant av soyasaus)

3 ss eddik

2 ss tomatpuré

2 dl vann

Saften fra ananas boksen

2 ss maizena

Ha absolutt alt i en gryte og la det få et lite oppkok og hell det over den steikte woken. Man kan nok lage sausen rett i woken, men det kan da lettere oppstå klumper i sausen som ikke blir så lett å fjerne.

Jeg hadde ris til.



 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg