Glutenfrie pizzasnurrer

Disse ble vanvittig gode!

Deig:

1 pakke Toro sitt havrebrødmel

1 dl fiberhusk

2 dl glutenfrie havregryn

1dl rapsolje

Ca. 5. 5 dl vann

1 ts salt

½ pk tørrgjær

Bland alt det tørre sammen og varm vann og olje til rundt 37 – 40 g og bland deigen godt sammen.

Bruk et bakepapir med olje på og ta halve deigen på papiret og et papir med olje oppå. Bruk kjevle eller en stor flaske med vann til å trykke deigen ut slik at den er fordelt utover. Ha på fyllet og rull sammen som når man lager skillingsboller, og del i biter og sett de på brett til heving. (Glutenfri deig blir bare hevet en gang).

Fyll:

200 g kjøttdeig

1 chili

1 løk

1 bit ingefær

100 g soltørkede tomater.

Ca. 1 dl ketchup og litt vann så den blir litt flytende.

Rens grønnsakene og del disse i forholdsvis små biter og steik de på pannen sammen med kjøttdeigen. Ha på ketchupen og vannet og la det få koke sammen et par minutter før man har fyllet på deigen.

Når pizzasnurrene er ferdig hevet, steikes de på 220 grader i rundt 15 minutter.

Se også hvordan fyllet på de vanlige pizzasnurrene er laget, som et annet alternativ.

http://morsmiddag.blogg.no/1365708299_pizzasnurrer.htmleller under gjærbakst på bloggen min. 


De er gjerne ikke såpene å se på, men de vinner seg på smaken 🙂

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg