Sitron is

Categories Søte gleder

 

2 egg

2 ss sukker

 2 ½ dl fløte eller soyafløte

Saften av ½ sitron (smak deg til siden sitronene varierer i størrelse og hvor saftige de er)

Eventuelt raspet sitronskall til pynt

Piskeggedosis av egg og sukker og stivpisk fløten, bland de sammen. Ønsker man å pynte isen med revet sitronskall, er det en fordel å raspe skallet av før man presser saften av sitronen. Press saften av sitronen og ha den i egge/fløteblandingen. Sett skålen i frysen, og det er lurt å røre i den av og til mens den fryses inn, da får man en mer porøs is (men glemmer man det, sår det veldig fint også. Før servering har man eventuelt på revet sitronskall

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Sitron is

  1. Hei, utrolig kul blogg!
    Denne kommer du langt med, det låver jeg deg!
    Den er veldig bra, kunne du stikke innom min og gi meg noen tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *