Fylte brød med tørkede tomater

Categories Glutenfrie bakevarer

Glutenfri

Jeg lagde de glutenfrie og da brukte jeg

1 pakke Toro sitt havremel

Ca. 2 ss profiber

1 ts salt

25 g gjær

1 dl olje

3 dl vann

Deig av glutenfritt mel heves kun en gang. Og den er nesten umulig å kjevle, derfor bruker jeg olje på hendene, og lager en kule og presser den flat på bakebrettet. Resten er som for vanlige brød. Jeg laget noen litt mindre flate brød også, som jeg bare steikte uten fyll. De trenger mindre steiking.






Passer godt til gulrotsuppe: http://morsmiddag.blogg.no/1322162492_berit_sin_gulrotsuppe.html 

Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *