Kylling med søtpoteter og eple

Categories Kyllingretter

En balansert rett med den søtlige søtpoteten og de syrlige eplene!

4 personer:

4 kyllingfileter eller tilsvarende annen kylling

Ca. 500 g søtpotet

2 syrlige epler

1 purreløk

1 squash

Saft av 1 lime

Salt

Pepper

Basilikum om man har det, men den kan droppes uten at det gjør mye, den var mest til pynt denne gangen.

Rens alle grønnsakene og del de i passe store biter og det samme gjør man med kyllingen .

Det kan være en fordel å skjær søtpotetene i litt tynne strimler, siden de trenger litt tid på pannen for å bli ferdig. Ha først i pannen potetene, løken, kyllingen og så renset eplene i biter og la det surre på pannen. Når kyllingen nærmer seg ferdig steikt, hr man på biter med squash (den er best når den ikke får for mye varmebehandling) saften av den pressede limen og salt og pepper.

     

Et lite eksemplar av søtpotet.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *