Kalkunfilet med korianderdressin


Ca. 150g kalkunfilet pr. person

Jeg krydret filetene med tørket koriander, salt og pepper, og steikte dem noen minutter på hver side.

Korianderdressing:

Ca. 2ss rømme

Ca. 1ss majones

Ca. ½ ts tørket koriander (siden det var lite smak på den ferske korianderen jeg hadde)

1 liten potte koriander

Saften av 1 båt med lime

Salt og pepper

Finhakk den ferske korianderen og ha den sammen med majones og rømme i en skål, og smak til med krydder og lime.

Jeg wokket aubergine, blomkål, brokkoli, søtpaprika og squash til. Men man kan selvsagt bruke akkurat de grønnsakene man har for hånd, eller det tilbehøret man liker.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg