Det var meningen å ha fisken i folie, men det var jeg tom for, derfor ble det i steikepose og det er ikke noe dumt alternativ.
Laksefilet
Estragon, tørket eller fersk (bare ta litt godt på med estragon på begge sider av fileten)
Salt
Lime eller sitronsaft
Smør
Asparges
Søtpoteter (bruk gjerne vanlige poteter eller andre grønnsaker, jeg brukte søtpotet siden jeg hadde det i kjøleskapet)
Bruk folie eller steikepose og ha tynne skiver med poteter (tynne skiver slik at de blir ferdige samtidig med laksen). Ha laksefilet opp på potetene og ha på salt, estragon og smør. Ha også i skrelte asparges på toppen. Ha alt i ovnen på ca. 200 grader i rundt 20 minutter, eller til fisken er ferdig.
Nam 😀 🙂 Ikke feil det der. Elsker laks <3
¢¾Charlotte: En litt annen vri, men utrolig godt.Om jeg skal si noe om retten så kan søtpotetene byttes ut med noe annet. For det ble mye samme farge på all maten.