Laks med estragon

 

Det var meningen å ha fisken i folie, men det var jeg tom for, derfor ble det i steikepose og det er ikke noe dumt alternativ.

Laksefilet

Estragon, tørket eller fersk (bare ta litt godt på med estragon på begge sider av fileten)

Salt

Lime eller sitronsaft

Smør

Asparges

Søtpoteter (bruk gjerne vanlige poteter eller andre grønnsaker, jeg brukte søtpotet siden jeg hadde det i kjøleskapet)

Bruk folie eller steikepose og ha tynne skiver med poteter (tynne skiver slik at de blir ferdige samtidig med laksen). Ha laksefilet opp på potetene og ha på salt, estragon og smør. Ha også i skrelte asparges på toppen. Ha alt i ovnen på ca. 200 grader i rundt 20 minutter, eller til fisken er ferdig. 

 

2 kommentarer
    1. ¢¾Charlotte: En litt annen vri, men utrolig godt.Om jeg skal si noe om retten så kan søtpotetene byttes ut med noe annet. For det ble mye samme farge på all maten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg