Elgkarbonader med brød og grønnsaker

 

Rester av god mat må nyttes og da ble det restene fra i går, da jeg hadde elgkarbonader til middag. Min bestefar brukte si at “Heller skal buk sprenges, enn god mat skal slenges”, et artig utsagn og helt sikkert fordi de var nøysome folk.

1 elgkarbonade

Salat

Tomat

Brød (jeg hadde noen grove glutenfrie chiabatta)

Som tilbehør hadde jeg rester av poteter, asparges, squash og tomater som jeg steikte lett på pannen.

 

 


Oppskrift på elgkarbonader finner man under retter av kjøttdeig på bloggen min

http://morsmiddag.blogg.no/1351098525_elgkarbonader.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg