Kjøttpudding med persille og ruccola

Jeg elsker ruccolasalat, men det er alt for mye i pakken til at jeg klarer å bruke den opp før den er ødelagt. Så derfor ville jeg se hvordan den fungerte i kjøttpudding og det var veldig vellykket!

1 pakke kyllingkjøttdeig (bruk annen kjøttdeig om du ønsker, men da må du gjerne ha i litt mer væske, siden kyllingkjøttdeig er fuktigere enn vanlig kjøttdeig).

1 liten potte persille

Ca. ½ pakke ruccolasalat

1 løk

2 ss Worcestersaus

Ca. 2 ss vann

1 ts pepper

1 ts salt

Hakk løk, persille og ruccola og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, væsken og salt, og bland alt godt sammen. Jeg formet den bare litt og hadde den i en ildfast form med litt olje i. Forvarm steikeovnen til 220 grader og sett i kjøttpuddingen. Steik den i ca. 45 minutt.

Jeg serverte med poteter og guacamole og en salat bestående av isbergsalat, ruccola, tomater og cashewnøtter.

              

 

8 kommentarer

Siste innlegg