Jeg elsker ruccolasalat, men det er alt for mye i pakken til at jeg klarer å bruke den opp før den er ødelagt. Så derfor ville jeg se hvordan den fungerte i kjøttpudding og det var veldig vellykket!
1 pakke kyllingkjøttdeig (bruk annen kjøttdeig om du ønsker, men da må du gjerne ha i litt mer væske, siden kyllingkjøttdeig er fuktigere enn vanlig kjøttdeig).
1 liten potte persille
Ca. ½ pakke ruccolasalat
1 løk
2 ss Worcestersaus
Ca. 2 ss vann
1 ts pepper
1 ts salt
Hakk løk, persille og ruccola og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, væsken og salt, og bland alt godt sammen. Jeg formet den bare litt og hadde den i en ildfast form med litt olje i. Forvarm steikeovnen til 220 grader og sett i kjøttpuddingen. Steik den i ca. 45 minutt.
Jeg serverte med poteter og guacamole og en salat bestående av isbergsalat, ruccola, tomater og cashewnøtter.
Det så riktig godt ut 🙂
Anonym: Så hyggelig 🙂
Dette så jo deilig ut…er ikke så glad i kjøttpudding, men…burde kanskje forsøke denne oppskriften…for det så veldig godt ut :-)))
passion4lifeandtravel: Tusen takk 🙂 Jeg forstår hva du mener med kjøttpuddinger og kjøttkaker osv. Denne blir på en anen måte ja
Åååå…kjøttkaker elsker jeg…bare hjemmelaget så klart…noe annet kommer ikke inn i denne munnen.
Har laget kjøttpudding noen ganger også…men liksom ikke helt hatt sansen…
…kanskje ikke rett oppskrift…så jeg bør vel prøve denne og 🙂
passion4lifeandtravel: Så morrsomt at du liker kjøttkaker men ikke kjøttpudding. Men det er slike ting som bare er sån, uten at vi kan sette fingeren på hva som gjøre det .
He he…du sa det akkurat som om jeg skulle ha sagt det selv 🙂
Ha en matglad og kos fredag <3
passion4lifeandtravel: Tusen takk og det samme til deg 🙂