Jeg fikk i oppdrag å stå for et “fruktfat” og valgte å gjøre det på denne måten.
Siden anbefalingene er 5 om dagen og da tre grønnsaker og to frukter, så valgte jeg å bruke mest grønnsaker.
På fatet var mandler, valnøtter, gulrot, kålrabi, reddiker, tomater, sukkererter, squash og brokkoli som jeg hadde hatt to minutter i kokende vann (forvelling), da er den bedre å spise og blir veldig grønn.
Jeg hadde også jordbær, physalis, druer og vannmelon. Jeg laget også guacamole, aioli og en dressing med sitronmelisse, og kjøpte vaniljekesam. Under dressinger på bloggen min finner du oppskriftene på dressingene.
Jeg brukte en pepperkakeform til å stikke ut hjerter av melonen. Jeg hadde
hjertene på en grillpinne og stakk de ned i en bit med kålrabi.
Vann med kullsyre i et stettglass med jordbær og sitronmelisse ser lekkert ut.
Vann med kullsyre og hjerteisbiter
Her er enda en variant uten frukt. Gulrot, tomater, agurk, paprika, stangselleri og blomkål og brokkoli som er dyppet i kokende vann (forvellet).
Og denne gangen hadde jeg guacamole og tzatziki
ser vannvittig godt ut!!!
Fin blogg 😀 Ser knall godt ut!!!
Blir glad om du hadde lagt igjen en liten kommentar på bloggen min også 🙂
linnalife: Takk 🙂 Enkelt og grei mat å lage til. Og så får man jo veldig mye for pengene 🙂
margrethe: Ja ikke sant hehehe sån mat jeg skal ha på bursdagen min 😉