Grønnsaksfest

 

                      Jeg fikk i oppdrag å stå for et “fruktfat” og valgte å gjøre det på denne måten. 

                                                                 

                                                                                                        
 

  Siden anbefalingene er 5 om dagen og da tre grønnsaker og to frukter, så valgte jeg å bruke mest grønnsaker.

På fatet var mandler, valnøtter, gulrot, kålrabi, reddiker, tomater, sukkererter, squash og brokkoli som jeg hadde hatt to minutter i kokende vann (forvelling), da er den bedre å spise og blir veldig grønn.

Jeg hadde også jordbær, physalis, druer og vannmelon. Jeg laget også guacamole, aioli og en dressing med sitronmelisse, og kjøpte vaniljekesam. Under dressinger på bloggen min finner du oppskriftene på dressingene.


Jeg brukte en pepperkakeform til å stikke ut hjerter av melonen. Jeg hadde 

hjertene på en grillpinne og stakk de ned i en bit med kålrabi.

 

 Vann med kullsyre i et stettglass med jordbær og sitronmelisse ser lekkert ut.

                  

                                                                    Vann med kullsyre og hjerteisbiter        


Her er enda en variant uten frukt. Gulrot, tomater, agurk, paprika, stangselleri og blomkål og brokkoli som er dyppet i kokende vann (forvellet).

Og denne gangen hadde jeg  guacamole  og tzatziki

   
 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg