Kyllingvinger med et godt dryss tandoori masala

Categories Kyllingretter


I dag kom min yngste datter og sa at hun og en kamerat ville ha middag, og da var det å finne på noe som appellere til de unge sine smakssanser. Tandoori masala krydderet er et blandingskrydder og kan inneholde gluten om man skal unngå dette. Jeg kjøper dette krydderet på innvandrerbutikk, for de har ikke salt i denne krydderblandingen. Toro sitt tandoori masala krydder er mye for salt etter min smak.

For at maten skulle bli ferdig i en fei, så steikte jeg kyllingvingene på steikepannen, men man kan så klart sette alt inn i steikeovnen om dette er ønskelig.

C. 4 personer

Ca. 1 kg kyllingvinger

2 fedd hvitløk eller 1 kinahvitløk

1 stor løk

1-2 ss tandoori masala krydder (men smak hvor salt det er)

11/2 -2 beger Tyrkisk yoghurt (kan bruke annen syrnede produkter om ønskelig) (minus melk på min blogg om man må unngå melkeprodukter)

Litt vann om nødvendig

1-2 ts pepper

Eventuelt salt avhengig av hvor salt tandoori masala er.

Rens og del løken, og surr de på steikepanne sammen med kyllingvingene. La de steike til de er gylden brun. Ha i yoghurten og krydderet, og la det få kose seg sammen i 5-10 minutter og smak til.

Jeg hadde fullkornsspagetti (bruk glutenfri om man har cøliaki eller allergi mot hvete) og lettkokte (dvs. grønnsakene har god tykkemotstand) blomkål, brokkoli, nepe og asparges til.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *