Jeg fikk utrolig lyst på noe med kjøttdeig, for det spiser jeg forholdsvis sjelden. Men jeg kjente at det måtte bli med noe annet enn tomatpuré. Hva wrops er?
Vel, det må bli det jeg har laget da, siden det ikke helt er wraps, hehe.
1 pakke kjøttdeig
1 kinahvitløk eller ca. 4 fedd vanlig hvitløk
½ chili
2 vårløk eller annen løk
1 god kvast persille
Ca. 2 ts koriander
Ca. 1 ts salt
Cherrytomater
Salat etter ønske
Rens og del løk og chili, finhakk persillen og steik kjøttdeigen sammen med dette. Ha i krydder og delte tomater og la det hele stå og surre 5-10 minutter.
Varm tortilla/wrapslefser. Lag salat (jeg hadde ruccola og isbergsalat) og bruk gjerne aioli på lefsene. Ønsker du å lage aioli, så finner du oppskriften under ‘dressinger’ på bloggen min.
Ps. Jeg brukte glutenfrie lefser, de er nokså små og detter lett fra hverandre så derfor tok jeg en under og en over.
så godt ut dette 😉
matgladilavkarbo: Takk 🙂