Til 4 personer
8-10 pølser avhengig av hvilke pølser man bruker
8 egg
6 ss vann eller melk
4 ss yoghurt naturell (tyrkisk yoghurt er super, men yoghurten kan kuttes ut)
1-2 søtpoteter (de kan variere veldig i størrelse, men jeg mener en stor eller to små)
Ca. ½ blomkålhode
1 purreløk eller vanlig løk
Salt
Pepper
Bruk gjerne andre grønnsaker.
Rens og del grønnsakene i forholdsvis små biter og del også pølsene i biter. Jeg surret pølsebitene og purreløken litt på en panne med smør først, men det er ikke nødvendig. Knekk eggene i en bolle og ha i vann, yoghurt, salt og pepper og bland det godt sammen. Ha blandingen i en smurt ildfast form med høye kanter. Ha i alle de delte grønnsakene og pølsene og ha det i forvarmet ovn på 200 grader. Hvor lang tid det tar før omeletten/’nammeletten’ er ferdig, avhenger av hvor dyp formen er, men den er ferdig når eggene er stivnet og det er etter ca. 30 minutter.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20042030)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>