Påskemat:-)

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>


Lammekoteletter med fløtegratinerte poteter

Regn 3-4 lammekoteletter pr. person. Ha kotelettene på en god, varm steikepanne og vend de slik at de blir brune på begge sider. Skru ned varmen og strø på for eksempel rosmarin, salt og pepper (liker du ikke rosmarin, så forsøk basilikum eller timian og gjerne hvitløk). Kotelettene er ferdigsteikte etter 15- 20 minutter i pannen.

Fløtegratinerte poteter

Ca. 2 personer

6 store poteter

3 fedd hvitløk

2 ts salt

½ ts pepper

Ca. 3 dl fløte (tåler man ikke melkeprodukter, så bruker man soyafløte)

Raspet ost etter ønske

Skrell potetene og skjær de opp i tynne skiver. Ha alt i en ildfast form som har litt høye kanter. Rens og del hvitløksfeddene, og ha de i en skål sammen med salt, pepper og fløten. Fløteblandingen bør være litt salt siden potetene krever litt salt, smak den til. Hell blandingen over potetene og ha det hele i steikeovnen på 200 grader i ca. 1 time, eller til potetene er myke og fløten har trukket inn i potetene.

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

4 kommentarer

Siste innlegg