Påskekylling

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Både appelsin og kylling hører påsken til, på hver sin måte, så hvorfor ikke lage kyllingvinger/klubber som er marinert i appelsin?

Beregn ca. 300 g kyllingvinger/klubber pr. person

2 personer

600 g kyllingvinger/klubber

1 ½ ss kanel

1 ts nellik

Saften av en appelsin

1-2 ss olje

1 ts salt

Ha kyllingvinger/klubber, krydder, salt, olje og saften av appelsinen i en plastpose og knyt den igjen. Er kyllingen tint, vil den ta til seg smak fortere enn om den er frossen. La den ligge minimum 1 time og gjerne lenger i kjøleskapet. Man kan gjerne lage det til kvelden før, om man ønsker.

Ha det hele i en ildfast form og ha eventuelt mer olje på og sett formen i steikeovnen på ca.200 grader i 20-30 minutter.

Jeg serverte med en salat bestående av isbergsalat, cherrytomater, sukkererter, avokado og saft av lime, og med fullkornsris til.

 

 

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg