// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Både appelsin og kylling hører påsken til, på hver sin måte, så hvorfor ikke lage kyllingvinger/klubber som er marinert i appelsin?
Beregn ca. 300 g kyllingvinger/klubber pr. person
2 personer
600 g kyllingvinger/klubber
1 ½ ss kanel
1 ts nellik
Saften av en appelsin
1-2 ss olje
1 ts salt
Ha kyllingvinger/klubber, krydder, salt, olje og saften av appelsinen i en plastpose og knyt den igjen. Er kyllingen tint, vil den ta til seg smak fortere enn om den er frossen. La den ligge minimum 1 time og gjerne lenger i kjøleskapet. Man kan gjerne lage det til kvelden før, om man ønsker.
Ha det hele i en ildfast form og ha eventuelt mer olje på og sett formen i steikeovnen på ca.200 grader i 20-30 minutter.
Jeg serverte med en salat bestående av isbergsalat, cherrytomater, sukkererter, avokado og saft av lime, og med fullkornsris til.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>