// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Ca. 4 personer
4 poteter
4-6 bunter med blomkål
4-6 bunter brokkoli
2-3 stenger stangselleri
1 pose/bunt med vårløk
Ca. 1 boks med seterrømme (kan man ikke bruke melkeprodukter, så er soyayoghurten fin å bruke)
Salt og pepper etter smak
Bruk gjerne andre grønnsaker.
Skrell og del potetene i biter og sett de på kok. Rens og del de øvrige grønnsakene i forholdsvis små biter. Når potetene har kokt i rundt 10 minutter, kan man ha i blomkål, deretter de øvrige grønnsakene. Ikke bruk mer vann en nødvendig til kokingen.
Når alt er ferdig kokt, siler man av vannet og lar det hele få bli litt kaldt (skyll det gjerne i kaldt vann, men sil godt av vannet).
Ha så i rømmen og smak til med salt og pepper.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>