// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
400 g fersk sei
1 pakke glassnudler (de er laget av ris og er derfor naturlig glutenfri, og kan kjøpes på de fleste butikker)
1 hel kinahvitløk (hel)
Ca. 1 ss hakket ingefær
½ chili
1 boks kokosmelk (400ml)
1 terning fiskebuljong
½ lime eller sitron til å ha over fisken, og
½ lime eller sitron til å ha over grønnsakene
½ ts koriander
Rens og finhakk hvitløk, chili og ingefær. Ha det i en panne sammen med kokosmelk, og putt i krydder og buljong. Press deretter saft av en halv lime og ha det i pannen og la det koke opp. Skjær fisken i store, gode biter og la den få trekke med. Når fisken har trukket i noen minutter, tar man så i glassnudlene. Disse må få trekke i ca. 5 minutter med lokk. Pass på at det er nok væske i pannen, tilsett eventuelt vann. Wok grønnsakene i litt olje og ha resten av lime’n over (vi brukte gulrot, blomkål, brokkoli og purreløk). Hell så fiskeblandingen over de wokkede grønnsakene og bland lett sammen.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Nam 🙂 Har du forresten noen andre forlag til sei-middager? Har masse sei liggende i fryseren, men vet ikke hva jeg skal ha som tilbehør, så får aldri spist den :p
Hei Marte 🙂 Går du inn på fiskeretter så kan du bytte ut til sei i alle retter omtrent.
Det som gjør at det blir lite sei på bloggen, er at jeg ikke er så veldig glad i den uten at den er blodfersk. Og det er nesten umulig å få tak i uten å fiske den selv.
Merkelig, men jeg blir alltid sulten når jeg er innom deg…
I gode og onde dager!: Og jeg blir så glad når du er innom 🙂
Takk for svar, da skal jeg sjekke ut det 🙂
Marte: Det er bare til å spørre så mye du vil, det er bare kjekt 🙂