Restemiddag med kylling

Categories Kyllingretter

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Å kaste mat synes jeg er utrolig sløsete, selv om jeg selvsagt ikke kan unngå det fra tid til annen. Men kan jeg bruke rester, så gjør jeg det. Og i dag hadde jeg rester av ferdig grillet kylling, gulrøtter, rosenkål og persillerotkrem. Så her er et forslag på hvordan man kan anvende rester.

Ferdig grillet kylling

½ kinahvitløk

1/3 purreløk

Rester av gulrot

Rester av rosenkål

Frisk basilikum

1 krm cumin (bytt gjerne disse krydderene ut med andre krydder om det er ønskelig)

½ ts koriander

1 knivspiss pepper

1 ts salt

1 porsjon ris

Dressing av persillerotkrem ( eller bytt gjerne ut til den dressingen du har eller måtte ønske)

Vask purreløken godt og skjær den og hvitløken opp i biter og surr de på pannen. Ha deretter på en porsjon ferdig kokt ris og la det få surre med. Rens og del kyllingen og grønnsaksrestene og ha disse sammen med risblandingen. Smak til med krydder etter ønske.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

4 kommentarer

4 thoughts on “Restemiddag med kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *