// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18221072)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Å kaste mat synes jeg er utrolig sløsete, selv om jeg selvsagt ikke kan unngå det fra tid til annen. Men kan jeg bruke rester, så gjør jeg det. Og i dag hadde jeg rester av ferdig grillet kylling, gulrøtter, rosenkål og persillerotkrem. Så her er et forslag på hvordan man kan anvende rester.
Ferdig grillet kylling
½ kinahvitløk
1/3 purreløk
Rester av gulrot
Rester av rosenkål
Frisk basilikum
1 krm cumin (bytt gjerne disse krydderene ut med andre krydder om det er ønskelig)
½ ts koriander
1 knivspiss pepper
1 ts salt
1 porsjon ris
Dressing av persillerotkrem ( eller bytt gjerne ut til den dressingen du har eller måtte ønske)
Vask purreløken godt og skjær den og hvitløken opp i biter og surr de på pannen. Ha deretter på en porsjon ferdig kokt ris og la det få surre med. Rens og del kyllingen og grønnsaksrestene og ha disse sammen med risblandingen. Smak til med krydder etter ønske.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20259504)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
Mmm hørtes kjempe godt ut!!Elsker kylling!
Så BRA å få en bloggvenninne som gir fine mat tips! :))
Ha en fin kveld.
Takk det samme Creativboligstyling, veldig trivelig du vil være min venn her inne:-)
Hvitløk, purre og basilikum er favorittsmaker her hos meg… så denne går rett inn på menyen! Takk!! 🙂
Så bra Grethe:-) Gode ingredienser må til for å lage god mat!