// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
4 personer
4-6 kyllingfileter eller annet kyllingkjøtt
4 gulrøtter
1 squash 1*
1-2 små bokser med ananas
Ca. 2 ss hakket persille
2 dl fløte 2*
2 dl vann
4-6 ts karri
Ca. 2 ts salt
Ca. 1 ts pepper
1 ss maizena
Skjær kyllingen i biter. Skrell gulrøttene og del den og squashen opp i biter. Ha smør i en panne og steik litt og litt av kyllingen slik at ikke pannen blir for kald. Ha så i de delte gulrøttene og la disse bli møre. Hakk opp persillen og ha den i sammen med ananasen. Ta pannen av platen og ha på vesken og maizenaen og rør godt før du setter pannen på platen igjen og lar innholdet få et oppkok. Ha i krydder, salt og squash og smak til med eventuelt mer krydder og salt.
1* Squash trenger veldig lite varmebehandling.
2* Tåler man ikke melkeprodukter så kan man bruk soyafløte eller bare soya/rismelk og ikke vann
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>