// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Gratulerer med dager til alle mødre, ønsker dere en avstressende dag!
Lammekoteletter er det gjerne ikke så mye mat på, så man bør kanskje beregne litt mer kjøtt enn ellers.
Ca. 4 koteletter pr person
2 dl lammekraft eller vann og buljong
½ dl fløte (soya/risfløte om man ikke tåler melkeprodukter)
3 hvitløkfedd
½ løk
½ chili
Ca.150 g søtpoteter (bytt gjerne ut med vanlige poteter og flere grønnsaker)
1 pakke cherrytomater eller tilsvarende av andre sorter tomater
Ca. 2 ss med rosmarin
1 ts salt
1 krm pepper
Steik kotelettene lett brune på steikepannen sammen med opphakket løk og chili, og ha godt med rosmarin på begge sider av kotelettene.
Skrell potetene og del dem opp i skiver, ha dem i en ildfast form og hell kraften over. Legg de steikte kotelettene i formen, kok ut steikepannen med fløten og hell over i formen. Ha i tomatene og strø på med salt og pepper. Sett det hele i steikeovnen på ca.180-200 grader i ca. 30 minutter.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Åh, det hørtes godt ut! Skulle nå ønske jeg hadde noen koteletter i fryseren 😛
Dette så deilig ut…
Takk begge to:-) Kjøttet ble så mørt og godt at det omtrent datt av beinet