// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Dette er en rett som er satt sammen av to forskjellige middager og den ble tilsatt litt kyllingpølse for å få nok til en uventet gjest. For ordens skyld; selv om jeg publiserer en rett her inne så er det ikke sikkert jeg har hatt akkurat det til middag, så jeg har ikke rester stående ukesvis i kjøleskapet. Dette er mest ment som en inspirasjon til å bruke opp restene i stedet for å kaste de 🙂
Jeg brukte rester etter tandoori-suppe og steikt ris, egg og grønnsaker.
http://morsmiddag.blogg.no/1328473091_kyllingvinger_med_ste.html
http://morsmiddag.blogg.no/1328198609_tandoorisuppe.html
Restemat
1 porsjon tandoori-suppe
1 porsjon steikt ris, egg og grønnsaker (denne hadde jeg kyllingvinger til, men de hadde vi spist opp)
1 rest av persilledressing (oppskriften står sammen med steikt ris osv)
1 ss maizena
Salt og pepper etter smak
Bland tandoori-suppen, risen og maizenaen i en panne og la det koke opp under omrøring. Skjær pølsen i biter og ha de i pannen, så de blir varme. Og helt til slutt har man i persilledressingen (siden rømme ikke tåler så godt varme) og smaker til med salt og pepper
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
rester som er mange uker gamle, mmmm 🙂 hehe
Hehe NEI uff da Margrethe. Er bare jeg som legger ut blogginnleggene litt hulter til bulter