// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Jeg kjøpte fersk steinbit og hadde ramsløk i kjøleskapet, så dette måtte forsøkes. Det blir en heller kostbar middag, men det kan være en ide når man vil ha noe ekstra godt å servere.
Steinbitfileten
Ramsløk i olje (http://www.skaldnorge.no/artikkel/les/31/10_N%F8ring/)
Salt
pepper
Legg fisken i en ildfast form og smør ramsløk på begge sider av fiskestykkene og strø litt salt og pepper på samtidig.
La fisken stå i ovnen mellom 15-20 minutter på ca.200g.
Jeg woket blomkål, aspargestopper, squash og bønnespirer til og serverte med kokte poteter.
Bønnespirer http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Content_6140&Main_4489=6177:0:10,3118&Content_6140=6185:0:10,3784
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>