Tips til lettere å skrelle hvitløksfedd

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


Når man har tatt ut et fett fra hvitløken, så kan det være litt vrient å få av skallet på feddet. Men om man tar en god kniv eller lignede og legger opp på feddet og trykker til, så løsner skallet lett. Jeg mener også å ha hørt at ved å gjøre dette med hvitløken så frigjør en i større grad stoffer i hvitløken som er helsebringende. Om dette er tilfelle kan jeg ikke garantere.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg