Bakt øret med persille

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Etter min mening er ørret bedre enn laks, men dette er selvsagt en smakssak. Det er vanligvis ikke like lett å få tak i ørret som laks, og ørreten er normalt sett dyrest. Men i dag fikk jeg tak i fersk ørret som kostet omtrent det samme som laksen, så da var det grei skuring. Noe utradisjonelt tilbehør ble det også, men slik er det når en ikke husker å kjøpe nye grønnsaker.

Hakk persille og strø litt i bunnen av en ildfast form.

Ha ørretfiletene i formen og strø resten av persillen på toppen. Ha en klatt smør på hver fiskefilet. Steik i ovnen i ca. 20-30 minutter til fisken skifter farge (den blir litt mer rosa).

Før servering strør man på litt salt og pepper.

Jeg kokte kål og gulrøtter i biter, tømte av vannet og hadde litt salt og smør på, og vendte det hele lett før servering. Man kan gjerne ha poteter og rømme til, om man ønsker det.

 



 

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg