// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Etter min mening er ørret bedre enn laks, men dette er selvsagt en smakssak. Det er vanligvis ikke like lett å få tak i ørret som laks, og ørreten er normalt sett dyrest. Men i dag fikk jeg tak i fersk ørret som kostet omtrent det samme som laksen, så da var det grei skuring. Noe utradisjonelt tilbehør ble det også, men slik er det når en ikke husker å kjøpe nye grønnsaker.
Hakk persille og strø litt i bunnen av en ildfast form.
Ha ørretfiletene i formen og strø resten av persillen på toppen. Ha en klatt smør på hver fiskefilet. Steik i ovnen i ca. 20-30 minutter til fisken skifter farge (den blir litt mer rosa).
Før servering strør man på litt salt og pepper.
Jeg kokte kål og gulrøtter i biter, tømte av vannet og hadde litt salt og smør på, og vendte det hele lett før servering. Man kan gjerne ha poteter og rømme til, om man ønsker det.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>