Kylling med ingefær

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>


2-3 kyllingfiletter pr. person

1 bit av ingefær (det er tydelig at det er stor forskjell på hvor sterk smak det er på ingefæren, så forsøk deg litt frem så maten ikke blir altfor sterk).

1 løk

1/2 chili

1 paprika

½ squash

Sukkererter

Ca. 1 ½ ts salt

1 krm pepper

Rens og del ingefær, løk og chili i forholdsvis små biter, ha smør eller olje i pannen og surr det hele. Del kyllingen i biter og stek sammen med det andre. Paprika, squash og sukkererter has i på slutten av steiketiden. Smak til med salt og pepper.

Det passer godt med ris og soyasaus til. (soyasaus inneholder gluten, men det finnes glutenfrie på markedet).

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg