// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
2-3 kyllingfiletter pr. person
1 bit av ingefær (det er tydelig at det er stor forskjell på hvor sterk smak det er på ingefæren, så forsøk deg litt frem så maten ikke blir altfor sterk).
1 løk
1/2 chili
1 paprika
½ squash
Sukkererter
Ca. 1 ½ ts salt
1 krm pepper
Rens og del ingefær, løk og chili i forholdsvis små biter, ha smør eller olje i pannen og surr det hele. Del kyllingen i biter og stek sammen med det andre. Paprika, squash og sukkererter has i på slutten av steiketiden. Smak til med salt og pepper.
Det passer godt med ris og soyasaus til. (soyasaus inneholder gluten, men det finnes glutenfrie på markedet).
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>