Hjemmelaget peppersaus på 5 minutter

Categories Saus

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

3 dl fløte (bruklaktosefri, kokosmelk eller soyafløte om man ikke tåler melkeprodukter)

1/2 ss malt peppermix

1 ts hel pepper

1 ss maizena

1 buljongterning

Ca 1 ts sukkerkulør

Smak til med salt                  

Framgangsmåte:

Ha fløte, pepper, buljong, sukkerkulør og maizena i en panne og la det koke opp under omrøring. Når sausen er kokt opp smaker en til med eventuelt salt og pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

# hjemmelaget #peppersaus #på #fem # #5 minutter #saus #middag #kjappt #nydelig #enkelt #middagstips #morsmiddag #blogg #matblogg #oppskrift #pepper #Glutenfri #laktosefri #mat 

17 kommentarer

17 thoughts on “Hjemmelaget peppersaus på 5 minutter

  1. Mr. T: Så utrolig hyggelig å høre, det varmer et mathjerte 🙂 Og det er så artig at man kan lage veldig god mat på utrolig kort tid. Jeg neier og bukker og snur meg omkring 😉

  2. Denne sausen skal jeg lage til middagen i dag 🙂 Håper det blir bra, er ferdig med ferdigprodukter nå !

  3. Gro: Jeg bruker alltid vanlig kremfløte (eller jeg bruker soyafløte også en del siden jeg egentlig ikke bør bruke melkeprodukter). Jo fetere fløten er, jo bedre smak, men det går helt fint med matfløte om du foretrekker den 🙂

  4. Marie: Hei 🙂 Nei da mener jeg rett i pannen sammen med resten av ingrediensene. Fint du spør, for det er ikke alltid jeg er like klart hva jeg mener. Godt nytt år til deg.

  5. For en super oppskrift! Det eneste jeg vil forandre på neste gang er å ta 1/2 eller 1/3 av det malte pepperet som står i oppskriften (Hadde ikke hel pepper så fikk ikke tatt med dette). Da blir det mer lik sterkhetsskalaen som er på peppersaus en får i butikken 🙂 Selve smaken var uansett kjempe god. Thank you!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *