Torsk med dill og fennikel

  Torsk med dill og fennikel

4 personer

2 pakker frossen torskefilet ca. 700-800g (denne retten kan laget med den fisken man ønsker)

Smør til steiking

1 purreløk

1-2 fennikel

1 stor rød paprika

1-2 potter med dill

2 stk. fiskebuljongterninger

Rundt 10-15 reker (kan sløyfes, men det setter en ekstra spiss på måltidet)

Ca. 2 ts salt

1 ts pepper

Vann så det dekker grønnsakene (ca. 5 dl)

3 ss maizena (blir den for tynn, tar man i mer maizena).

Det kan være en fordel at fiskeblokken er litt tint så man kan skjære den i biter.

Rens, vask og del purreløken i nokså små biter og fennikelen og paprikaen i litt større og grovere biter. Ha smør i en panne og surr grønnsakene et par minutter på svak varme.

Ha på vann, fiskebuljong og maizenamel og la det koke opp under omrøring. Klipp eller kutt dillen i små biter og ha den i pannen sammen med de andre ingrediensene. Del fisken i litt gode biter og ha også den i pannen, men nå bør man ikke røre for mye, for da går fisken i oppløsning. Smak til med salt og pepper. Når fisken er gjennomkokt, er gryten ferdig. Ha på rekene rett før servering.

Server med kokte poteter eller ris.

  (Retten er naturlig melke og glutenfri)   


 Anbefales 🙂
 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20002752)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg